Mopic 3D Smartphone Case

Mopic 3D Smartphone Cases voor 3D Video

Mopic 3D voor Samsung

Mopic 3D voor Samsung

Mopic 3D voor Samsung

Mopic 3D voor iPhone

Unboxing Mopic 3D

MOPIC SNAP3D CASE VOOR 3D VIDEO VOOR Samsung Galaxy S8 & iPhone

Met de Mopic Snap3D verander je het beeldscherm van je smartphone in een handomdraai in een 3D-beeldscherm. Of je nou een iPhone hebt of een Samsung Galaxy Note, je tovert je smartphone met de Mopic Snap3D direct om in een 3D-beeldscherm zonder dat je een speciale bril nodig hebt. De Snap3D zelf zorgt namelijk door de speciale binnenzijde voor het 3D-effect in combinatie met de Mplayer3D app. Daarnaast is de Snap3D ook nog eens een robuuste beschermcase voor je smartphone.

Hoe werkt de Mopic 3D case?

Het principe van de Mopic Snap3D is heel slim en even geniaal als simpel: klik de Snap3D-telefoonhoes met de transparante zijde over het beeldscherm van je smartphone, download de Mplayer3D-app en bekijk films, animaties en (in een later stadium) navigatie en games in 3D! De binnenzijde van de Snap3D is zodanig ontwikkeld dat het effect van een 3D-beeldscherm benaderd wordt zonder dat je een speciaal 3D-brilletje nodig hebt. Het glasheldere, van hoogwaardig kunststof gemaakte scherm heeft speciale fresnel-lensjes aan de binnenzijde waardoor 2 losse beelden getransformeerd worden tot 3D-beeld nadat je de app hebt geïnstalleerd.

Hoe kan ik 3D video kijken zonder VR bril?

Met behulp van de Mplayer3D app kun je al je 3D content overal en altijd in 3D kunt bekijken zonder 3D bril, zowel je eigen video's als 3D video's op Youtube. De app zorgt feitelijk voor een stereobeeld dat op de fresnel-lensjes van het scherm wordt geprojecteerd. Eye-tracking zorgt er vervolgens met een precisie van 95% voor dat de app precies weet onder welke hoek je naar je beeldscherm kijkt voor een nog betere 3D-beleving. De Mplayer3D app volgt via de selfie-camera waar je heen kijkt en corrigeert het beeld maar liefst 30x per seconde voor de perfecte hoek ten opzichte van je ogen. En: dankzij de hoge helderheid van het scherm kun je ook gewoon buiten kijken! Bovendien heb je geen 3D-bril meer nodig, wat wel zo veilig is. Je ziet namelijk op een normale manier de wereld om je heen zodra je opkijkt van je beeldscherm.

Smartphone case en 3D beelscherm in één

Als je klaar bent met kijken, haal je het schermpje weer los en klik je het over de achterkant van je smartphone als een beschermende telefooncase. De buitenkant van de case is namelijk van schokvrij materiaal en is behandeld met een krasvrije UV-spray. De rand is gemaakt van schokabsorberend kunststof en de Mopic Snap3D werkt daardoor als een klassieke telefoonhoes. Je smartphone is met de Snap3D dus zowel een miniatuur 3D-bioscoop alsook bestand tegen stoten en vallen. Dat zijn twee vliegen in één klap! De Snap3D is verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor de iPhone 6s en 7S, de iPhone 6+, 6S+ en 7+, de Samsung Galaxy Note en voor de Samsung Galaxy S8 en S8+.

Wat is Mopic 3D?

Mopic 3D is een spin off van Samsung Electronics. De oprichters van Mopic waren vanaf 2011 betrokken bij de ontwikkeling van 3D-beeldschermtechnologie. Zij wilden echter nog meer mogelijkheden voor 3D en daarom werd in oktober 2015 Mopic opgericht met als doel het focussen op 3D-displays en -telefoonhoesjes zonder de noodzaak van een speciale 3D-bril. Want een telefoon heb je altijd bij je, dus waarom zou je dan naar huis of de bioscoop gaan om 3D te kijken? Mopic streeft een complete 3D-ervaring na, wat betekent dat ook 3D-audio onder de interessegebieden valt. Gebruik daarom een stereo-koptelefoon voor de ultieme Mopic 3D-beleving. 3D voor iedereen!

Waar kan ik Mopic 3D cases kopen?

De Mopic 3D cases zijn te bestellen via onze website. Ook kun je kopen bij onze Mopic 3D dealers. Je kunt jouw Mopic 3D verkooppunt vinden door onze Dealer Finder te gebruiken.